Dom za stare Princip

29. Novembra 21a

Dom za stare Princip Beograd. Kako bi Vam obezbedili maksimalan komfor i mir, smestili smo se u mirnom delu Opštine Zvezdara u ulici 29. Novembra 21a, u naselju Mali Mokri Lug. Garantujemo Vam da ćete kod nas uživati u pravoj domaćoj atmosferi.

Dom PRINCIP je specijalizovana ustanova socijalne zaštite koja se bavi uslugama smeštaja, kao i medicinskog i socijalnog zbrinjavanja odraslih i starih lica.

Za razliku od srednjih godina kada je produktivnost čoveka na najvišem nivou, treće doba koje dolazi nakon toga je vreme mirovanja koje treba biti ispunjeno adekvatnim socijalnim aktivnostima, radošću i zadovoljstvom, kao i najboljim mogućim tretmanom i negom.

Upravo zato smo odlučili da Dom za negu odraslih i starih lica "PRINCIP" postane mesto u kome ćete naći sve što Vam je potrebno za bezbrižno uživanje u Vašem trećem dobu.

U domu "PRINCIP" biće Vam pružena visokokvalitetna usluga u svim oblastima za negu starih lica.

Mesto
Adresa

29. Novembra 21a

Telefon
011/7472 550
Osnovni podaci firme

MBR: 21397431

 PIB: 110881020

Vidi sve firme iz delatnosti:

Add new comment

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.